دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

مرغ سوخاری رستورانی.مرغ و فیله سوخاری

مقداری روغن برای سرخ کردن مرغ سرخ شده کنتاکی مرغ سوخاری مرجع اصلی در گلدان بریزید (باید یک گلدان یا یک ماهیتابه باشد). سطح روغن باید نیمی از ارتفاع گلدان یا ماهیتابه را بپوشاند. روغن را روی حرارت ملایم گاز گرم کنید مرغ سوخاری (اگر روغن به خوبی گرم شود ، مرغ سرخ شده شما در کنتاکی روغن کمتری جذب می کند). اکنون ساقه های مرغ آماده شده را به مقدار کمی روغن خرد کنید.

ران مرغ بریان در جوجه گردان فر

ساقه ها را باید در روغن داغ آغشته کرد. مرغ سوخاری بعد از اینکه سطح روی پاهای مرغ طلایی شد ، آن را با یک کفپوش مخصوص از روغن جدا کنید. مرغ سوخاری بلافاصله پا را روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن مرغ اضافی کنتاکی از رستوران شما خارج شود. سس مرغ کباب شده معمولاً سس کچاپ است. مرغ سوخاری مرغ سرخ شده رستوران کنتاکی را با انواع سبزیجات کبابی یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

طرز تهیه ران مرغ در فویل

ترفند درست کردن مرغ سوخاری شده کنتاکی در رستوران

ترفند درست کردن مرغ سرخ شده کنتاکی در رستوران

* بعضی از افراد ابتدا قطعات مرغ را برای تهیه مرغ سرخ شده مرغ سوخاری در رستوران کنتاکی می پزند ، اما روش اصلی پختن مرغ کنتاکی با همان روغن هسته داغ تهیه و پخته نمی شود.

 

* برای تهیه مرغ کنتاکی نیز می توانید مرغ سوخاری از فیله سرخ شده استفاده کنید. فیله سرخ شده را به همین روش آماده کنید.

سينه مرغ سوخاري

* برای تهیه آرد چاودار مرغ کنتاکی ، می توانید مرغ سوخاری از آرد گندم و پودر شیر به طور یکسان استفاده کنید ، که این یک ماده طعم دهنده است. به ترکیبی از آرد نیم سفید و نیمه خشک شیر نیز در برخی از دستور العمل ها اشاره شده است.

 

از روش تهیه مرغ سرخ شده رستوران مرغ سوخاری با شیر تغلیظ شده با سرکه سفید که مزه مرغ مرغ کنتاکی را دو چندان می کند ، غافل نشوید.

 

* علاوه بر پاها و فیله ها با تمام قسمت های مرغ ، مرغ سوخاری می توانید مرغ سرخ شده KFC را نیز در خانه با همین دستور تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *